Cze  Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska 4/07/2013 - 7/07/2013  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018USA THOMAS LeahRUS OSHURKOVA ElyzavetaBEL DE VUYST SofieMore
2017USA WINDER RuthUSA WILES TaylerBEL DUYCK Ann-SophieMore
2016DEN LUDWIG Cecilie UttrupPOL PLICHTA AnnaRUS BOYARSKAYA NataliaMore
2015RUS ANTOSHINA TatianaUSA STEPHENS (ROBERTSON) LaurenPOL PLICHTA AnnaMore
2014USA WALLE BriannaCZE SABLIKOVA MartinaNED KOEDOODER VeraMore
2013AUS CURE AmyGBR POOLEY EmmaAUT RITTER MartinaMore
2012RUS PANKOVA LarisaAUS RYAN CarlaAUT RITTER MartinaMore
2011AUS SPRATT AmandaRUS BOYARSKAYA NataliaRUS PANKOVA LarisaMore
2010GER WORRACK TrixiRUS BURCHENKOVA AlexandraGER DÜSTER SarahMore
2009RUS BURCHENKOVA AlexandraFRA PITEL EdwigeCZE RUZICKOVA MartinaMore
2008GER HENNIG (BRODTKA) AngelaGER WORRACK TrixiGER DÜSTER SarahMore
2007GER KUPFERNAGEL HankaAUT GRAUS AndreaFRA PITEL EdwigeMore
2006GER SENFF TheresaCZE KOZLIKOVA LadaGER KUPFERNAGEL HankaMore
2005GER LIEBIG TinaPOL MATUSIAK BogumilaGER LUTZ EvaMore
2004GER WORRACK TrixiNED BELTMAN ChantalGER SENFF TheresaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
5/07/20188/07/20182.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
6/07/20179/07/20172.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
7/07/201610/07/20162.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
9/07/201512/07/20152.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
10/07/201413/07/20142.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
4/07/20137/07/20132.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
5/07/20128/07/20122.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
7/07/201110/07/20112.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
8/07/201011/07/20102.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
9/07/200912/07/20092.2Cze Tour de Feminin - O cenu Ceskeho Svycarska
10/07/200813/07/20082.2Cze Tour de Feminin - Krasna Lipa
12/07/200715/07/20072.2Cze Tour de Feminin - Krasna Lipa
6/07/20069/07/20062.2Cze Tour de Feminin - Krasna Lipa
7/07/200510/07/20052.2Cze Tour de Feminin - Krasna Lipa
8/07/200412/07/20042.9.2Cze Tour de Feminin - Krasna Lipa




17/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits