Ita  Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol 15/06/2012 - 17/06/2012  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017CZE NOSKOVA NikolaSWE NILSSON HannaSUI FREI SinaMore
2016POL NIEWIADOMA KatarzynaGER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaITA PALADIN SorayaMore
2015AUS SPRATT AmandaITA STRICKER Anna Zita MariaITA VIECELI LaraMore
2014ITA SCANDOLARA ValentinaITA BRONZINI GiorgiaITA RATTO RossellaMore
2013USA STEVENS EvelynITA GUDERZO TatianaRUS ANTOSHINA TatianaMore
2012NZL VILLUMSEN SERUP Linda MelanieRUS ZABELINSKAYA OlgaGBR POOLEY EmmaMore
2011GER ARNDT JudithSWE JOHANSSON EmmaITA GUDERZO TatianaMore
2010GBR POOLEY EmmaGER ARNDT JudithGER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaMore
2009GBR COOKE NicoleAUS RYAN CarlaRUS STOLBOVA (BUBNENKOVA) SvetlanaMore
2008ITA LUPERINI FabianaUSA ABBOTT MaraGER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaMore
2007LTU PUCINSKAITE EditaITA LUPERINI FabianaGER WORRACK TrixiMore
2006RUS STOLBOVA (BUBNENKOVA) SvetlanaSUI BRÄNDLI NicoleLTU PUCINSKAITE EditaMore
2005RUS STOLBOVA (BUBNENKOVA) SvetlanaSUI BRÄNDLI NicoleGER ARNDT JudithMore
2004GER LIEBIG TinaBLR STAHURSKAYA ZinaidaLTU VZESNIAUSKAITE ModestaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
17/06/20171.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol (93,3 km)
18/06/201619/06/20162.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
20/06/20151.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol (103 km)
21/06/20141.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol (108 km)
15/06/201316/06/20132.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
15/06/201217/06/20122.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
17/06/201119/06/20112.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
18/06/201020/06/20102.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
18/06/200919/06/20092.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
20/06/200822/06/20082.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
22/06/200723/06/20072.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
15/06/200617/06/20062.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
15/06/200519/06/20052.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol
17/06/200420/06/20042.9.1Ita Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol




10/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits