Fra  Trophée d'Or Féminin 26/08/2008 - 30/08/2008  
  Category: 2.2  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2016FRA DELZENNE EliseGER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaLTU TUSLAITE-RAGAZINSKIENE DaivaMore
2015AUS NEYLAN RachelFRA PITEL EdwigeAUS TAYLOR CarleeMore
2014ITA LONGO BORGHINI ElisaITA BERLATO ElenaBEL DUYCK Ann-SophieMore
2013NED VOS MarianneNED VAN DER BREGGEN AnnaNED BRAND LucindaMore
2012ITA CECCHINI ElenaNED VAN DER BREGGEN AnnaITA TAGLIAFERRO MartaMore
2011RUS ANTOSHINA TatianaGER BECKER CharlotteNED VAN VLEUTEN AnnemiekMore
2010SWE JOHANSSON EmmaLTU PUCINSKAITE EditaITA PATUZZO EleonoraMore
2009LTU ZILIUTE DianaLTU PUCINSKAITE EditaSWE JOHANSSON EmmaMore
2008SWE JOHANSSON EmmaITA CANTELE NoemiFRA PITEL EdwigeMore
2007ITA CANTELE NoemiSUI BRÄNDLI NicoleITA BRONZINI GiorgiaMore
2006KAZ ZABIROVA ZulfiaUKR STIAJKINA TatianaITA BACCAILLE MoniaMore
2005ESP SOMARRIBA ARROLA JoaneFRA PITEL EdwigeLTU PUCINSKAITE EditaMore
2004LTU PUCINSKAITE EditaAUS WRIGHT AlisonRUS POLKHANOVA ValentinaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
21/08/201624/08/20162.2Fra Trophée d'Or Féminin
23/08/201526/08/20152.2Fra Trophée d'Or Féminin
23/08/201427/08/20142.2Fra Trophée d'Or Féminin
24/08/201328/08/20132.2Fra Trophée d'Or Féminin
18/08/201222/08/20122.2Fra Trophée d'Or Féminin
20/08/201124/08/20112.2Fra Trophée d'Or Féminin
24/08/201028/08/20102.2Fra Trophée d'Or Féminin
25/08/200929/08/20092.2Fra Trophée d'Or Féminin
26/08/200830/08/20082.2Fra Trophée d'Or Féminin
25/08/200729/08/20072.2Fra Trophée d'Or Féminin
19/08/200623/08/20062.2Fra Trophée d'Or Féminin
20/08/200524/08/20052.2Fra Trophée d'Or Féminin
21/08/200425/08/20042.9.2Fra Trophée d'Or Féminin




21/04/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits