Bel  La Flèche Wallonne Féminine (123 km) 18/04/2012  
  Category: CDM  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED VAN DER BREGGEN AnnaRSA MOOLMAN-PASIO AshleighUSA GUARNIER MeganMore
2017NED VAN DER BREGGEN AnnaGBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethPOL NIEWIADOMA KatarzynaMore
2016NED VAN DER BREGGEN AnnaUSA STEVENS EvelynUSA GUARNIER MeganMore
2015NED VAN DER BREGGEN AnnaNED VAN VLEUTEN AnnemiekUSA GUARNIER MeganMore
2014FRA FERRAND-PREVOT PaulineGBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethITA LONGO BORGHINI ElisaMore
2013NED VOS MarianneITA LONGO BORGHINI ElisaRSA MOOLMAN-PASIO AshleighMore
2012USA STEVENS EvelynNED VOS MarianneNZL VILLUMSEN SERUP Linda MelanieMore
2011NED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaGER ARNDT JudithMore
2010GBR POOLEY EmmaGBR COOKE NicoleSWE JOHANSSON EmmaMore
2009NED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaGER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaMore
2008NED VOS MarianneITA BASTIANELLI MartaGER ARNDT JudithMore
2007NED VOS MarianneGBR COOKE NicoleGER ARNDT JudithMore
2006GBR COOKE NicoleGER ARNDT JudithGER WORRACK TrixiMore
2005GBR COOKE NicoleAUS WOOD OenoneGER ARNDT JudithMore
2004FRA HUGUET-RAIWISQUE SoniaGER KUPFERNAGEL HankaLTU PUCINSKAITE EditaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
18/04/20181.WWTBel La Flèche Wallonne Féminine (118 km)
19/04/20171.WWTBel La Flèche Wallonne Féminine (120 km)
20/04/20161.WWTBel La Flèche Wallonne Féminine (137 km)
22/04/2015CDMBel La Flèche Wallonne Féminine (121 km)
23/04/2014CDMBel La Flèche Wallonne Féminine (127 km)
17/04/2013CDMBel La Flèche Wallonne Féminine (131,5 km)
18/04/2012CDMBel La Flèche Wallonne Féminine (123 km)
20/04/2011CDMBel La Flèche Wallonne Féminine (109,5 km)
21/04/2010CDMBel La Flèche Wallonne Féminine (109 km)
22/04/2009CDMBel La Flèche Wallonne Féminine (97,5 km)
23/04/2008CDMBel La Flèche Wallonne Féminine (103,5 km)
25/04/2007CDMBel La Flèche Wallonne Féminine (104 km)
19/04/2006CDMBel La Flèche Wallonne Féminine
20/04/2005CDMBel La Flèche Wallonne Féminine
21/04/2004CDMBel La Flèche Wallonne Féminine




9/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits