Fra  GP de Plouay - Bretagne (114,6 km) 21/08/2010  
  Category: CDM  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017GBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethFRA FERRAND-PREVOT PaulineAUS ROY SarahMore
2016POL BUJAK-ALICKUN EugeniaITA CECCHINI ElenaCAN NUMAINVILLE JoëlleMore
2015GBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethSWE JOHANSSON EmmaFRA FERRAND-PREVOT PaulineMore
2014NED BRAND LucindaNED VOS MarianneFRA FERRAND-PREVOT PaulineMore
2013NED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaNED VAN DER BREGGEN AnnaMore
2012NED VOS MarianneAUS CROMWELL TiffanyITA LONGO BORGHINI ElisaMore
2011NED VAN VLEUTEN AnnemiekUSA STEVENS EvelynNED VOS MarianneMore
2010GBR POOLEY EmmaNED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaMore
2009GBR POOLEY EmmaNED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaMore
2008ITA LUPERINI FabianaGER KELLER LuiseNED DE GOEDE SuzanneMore
2007ITA CANTELE NoemiGBR COOKE NicoleITA BASTIANELLI MartaMore
2006SUI BRÄNDLI NicoleITA BRONZINI GiorgiaGBR COOKE NicoleMore
2005ITA CANTELE NoemiLTU PUCINSKAITE EditaSWE HOLLER MonicaMore
2004LTU PUCINSKAITE EditaNED MELCHERS-VAN POPPEL MirjamAUS WOOD OenoneMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
25/08/20181.WWTFra GP de Plouay - Lorient Agglomération (125,5 km)
26/08/20171.WWTFra GP Plouay - Lorient Agglo (121,5 km)
27/08/20161.WWTFra GP de Plouay - Bretagne (121,5 km)
29/08/2015CDMFra GP de Plouay - Bretagne (121,5 km)
30/08/2014CDMFra GP de Plouay - Bretagne (121,5 km)
31/08/2013CDMFra GP de Plouay - Bretagne (135 km)
25/08/2012CDMFra GP de Plouay - Bretagne (135 km)
27/08/2011CDMFra GP de Plouay - Bretagne (114,6 km)
21/08/2010CDMFra GP de Plouay - Bretagne (114,6 km)
22/08/2009CDMFra GP de Plouay - Bretagne (114,6 km)
24/08/2008CDMFra GP de Plouay - Bretagne (114,6 km)
1/09/2007CDMFra GP de Plouay (114,6 km)
26/08/2006CDMFra GP de Plouay
27/08/2005CDMFra GP de Plouay
28/08/2004CDMFra GP de Plouay




13/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits