Esp  Vuelta Aragon 17/05/2019 - 19/05/2019  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2019ESP PRADES REVERTER EduardRUS SHALUNOV EvgenyEST TAARAMÄE ReinMore
2018ESP ROSON GARCIA JaimeESP MORENO BAZAN JavierESP BIZKARRA ETXEGIBEL MikelMore
2005ESP PLAZA MOLINA RubenESP PEREZ RODRIGUEZ LuisGBR WEGELIUS CharlesMore
2004ITA GARZELLI StefanoRUS MENCHOV DenisITA PIEPOLI LeonardoMore
2003ITA PIEPOLI LeonardoITA SIMONI GilbertoESP BELTRAN MARTINEZ ManuelMore
2002ITA PIEPOLI LeonardoKAZ SHEFER AlexandrESP OSA EIZAGIRRE AitorMore
2001ESP DOMINGUEZ DOMINGUEZ Juan CarlosESP HERAS HERNANDEZ RobertoKAZ SHEFER AlexandrMore
2000ITA PIEPOLI LeonardoESP GARMENDIA ARBILLA AitorESP FERNANDEZ BUSTINZA BingenMore
1999ESP DOMINGUEZ DOMINGUEZ Juan CarlosESP JIMENEZ SASTRE Jose MariaITA PIEPOLI LeonardoMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
17/05/201919/05/20192.1Esp Vuelta Aragon
11/05/201813/05/20182.1Esp Vuelta Aragon
13/04/200517/04/20052.1Esp Vuelta a Aragon
14/04/200418/04/20042.2Esp Vuelta a Aragon
16/04/200320/04/20032.2Esp Vuelta a Aragon
17/04/200221/04/20022.2Esp Vuelta a Aragon
18/04/200122/04/20012.2Esp Vuelta a Aragon
12/04/200016/04/20002.2Esp Vuelta a Aragon
14/04/199918/04/19992.2Esp Vuelta a Aragon




21/08/2019 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2019, Credits