Ita  GP Citta di Camaiore (183 km) 28/02/2013  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2014ITA ULISSI DiegoITA MONTAGUTI MatteoCOL ARREDONDO MORENO Julian DavidMore
2013SVK SAGAN PeterITA ULISSI DiegoITA NOCENTINI RinaldoMore
2012COL CHAVES RUBIO Jhoan EstebanRUS CHERNETSKIY SergeyITA PELLIZOTTI FrancoMore
2011ITA TABORRE FabioITA STORTONI SimoneITA REBELLIN DavideMore
2010SLO KOREN KristjanITA VISCONTI GiovanniITA GINANNI FrancescoMore
2009ITA NIBALI VincenzoITA BERTAGNOLLI LeonardoITA GIUNTI MassimoMore
2008ITA BERTAGNOLLI LeonardoBLR KIRYIENKA VasilITA BIONDO MaurizioMore
2007ITA BALIANI FortunatoITA BOSISIO GabrieleBLR SIUTSOU KanstantsinMore
2006ITA PAOLINI LucaUKR PIDGORNYY RuslanITA CELESTINO MirkoMore
2005KAZ IGLINSKIY MaximITA PELLIZOTTI FrancoITA NOCENTINI RinaldoMore
2004ITA BETTINI PaoloITA DI LUCA DaniloITA PAOLINI LucaMore
2003ITA SERPELLINI MarcoITA DI LUCA DaniloITA MAZZANTI LucaMore
2002ITA REBELLIN DavideITA MISSAGLIA GabrieleITA CASAGRANDE FrancescoMore
2001ITA BARTOLI MicheleBUL GABROVSKI IvailoITA FARESIN GianniMore
2000ITA BELLI WladimirITA BARTOLI MicheleITA CASAGRANDE FrancescoMore
1999ITA DONATI MassimoITA CASAGRANDE FrancescoITA BELLUOMINI LucaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
6/03/20141.1Ita GP Citta di Camaiore (186 km)
28/02/20131.1Ita GP Citta di Camaiore (183 km)
11/08/20121.1Ita GP Citta di Camaiore (199 km)
6/08/20111.1Ita GP Citta di Camaiore (199,2 km)
7/08/20101.1Ita GP Citta di Camaiore (188,1 km)
8/08/20091.1Ita GP Citta di Camaiore (188,1 km)
7/08/20081.1Ita GP Citta di Camaiore (193,7 km)
9/08/20071.1Ita GP Citta di Camaiore (193,7 km)
3/08/20061.1Ita GP Citta di Camaiore (193,7 km)
4/08/20051.1Ita GP Citta di Camaiore
4/08/20041.2Ita GP Citta di Camaiore (194 km)
6/08/20031.2Ita GP Citta di Camaiore (194 km)
7/08/20021.2Ita GP Citta di Camaiore (194 km)
8/08/20011.2Ita GP Citta di Camaiore (198 km)
2/08/20001.2Ita GP Citta di Camaiore (196 km)
4/08/19991.2Ita GP Citta di Camaiore (198 km)




10/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits