Ita  Giro d'Italia Femminile 1/07/2011 - 10/07/2011  
  Category: GT  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED VAN VLEUTEN AnnemiekRSA MOOLMAN-PASIO AshleighAUS SPRATT AmandaMore
2017NED VAN DER BREGGEN AnnaITA LONGO BORGHINI ElisaNED VAN VLEUTEN AnnemiekMore
2016USA GUARNIER MeganUSA STEVENS EvelynNED VAN DER BREGGEN AnnaMore
2015NED VAN DER BREGGEN AnnaUSA ABBOTT MaraUSA GUARNIER MeganMore
2014NED VOS MarianneFRA FERRAND-PREVOT PaulineNED VAN DER BREGGEN AnnaMore
2013USA ABBOTT MaraITA GUDERZO TatianaGER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaMore
2012NED VOS MarianneGBR POOLEY EmmaUSA STEVENS EvelynMore
2011NED VOS MarianneGBR POOLEY EmmaGER ARNDT JudithMore
2010USA ABBOTT MaraGER ARNDT JudithITA GUDERZO TatianaMore
2009GER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaUSA ABBOTT MaraSUI BRÄNDLI NicoleMore
2008ITA LUPERINI FabianaUSA NEBEN AmberGER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaMore
2007LTU PUCINSKAITE EditaSUI BRÄNDLI NicoleESP MORENO ALLUE Maria IsabelMore
2006LTU PUCINSKAITE EditaSUI BRÄNDLI NicoleSWE LJUNGSKOG SusanneMore
2005SUI BRÄNDLI NicoleESP SOMARRIBA ARROLA JoaneLTU PUCINSKAITE EditaMore
2004GBR COOKE NicoleITA LUPERINI FabianaSUI DOPPMANN PriskaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
6/07/201815/07/2018GTIta Giro d'Italia Femminile
30/06/20179/07/2017GTIta Giro d'Italia Femminile
1/07/201610/07/2016GTIta Giro d'Italia Femminile
3/07/201512/07/2015GTIta Giro d'Italia Femminile
4/07/201413/07/2014GTIta Giro d'Italia Femminile
30/06/20137/07/2013GTIta Giro d'Italia Femminile
29/06/20127/07/2012GTIta Giro d'Italia Femminile
1/07/201110/07/2011GTIta Giro d'Italia Femminile
2/07/201011/07/2010GTIta Giro d'Italia Femminile
3/07/200912/07/2009GTIta Giro d'Italia Femminile
5/07/200813/07/2008GTIta Giro d'Italia Femminile
6/07/200715/07/2007GTIta Giro d'Italia Femminile
30/06/20069/07/2006GTIta Giro d'Italia Femminile
1/07/200510/07/2005GTIta Giro d'Italia Femminile
2/07/200411/07/2004GTIta Giro d'Italia Femminile




18/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits