Esp  Iurreta-Emakumeen Bira 9/06/2011 - 12/06/2011  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018AUS SPRATT AmandaNED VAN VLEUTEN AnnemiekNED VAN DER BREGGEN AnnaMore
2017RSA MOOLMAN-PASIO AshleighNED VAN VLEUTEN AnnemiekAUS GARFOOT KatrinMore
2016SWE JOHANSSON EmmaUSA GUARNIER MeganRSA MOOLMAN-PASIO AshleighMore
2015POL NIEWIADOMA KatarzynaRSA MOOLMAN-PASIO AshleighSWE JOHANSSON EmmaMore
2014FRA FERRAND-PREVOT PaulineNED VOS MarianneNED VAN DER BREGGEN AnnaMore
2013SWE JOHANSSON EmmaITA LONGO BORGHINI ElisaUSA STEVENS EvelynMore
2012GER ARNDT JudithSWE JOHANSSON EmmaNED VAN VLEUTEN AnnemiekMore
2011NED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaGER ARNDT JudithMore
2010GER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaNED VAN VLEUTEN AnnemiekGER ARNDT JudithMore
2009GER ARNDT JudithGER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaUSA ABBOTT MaraMore
2008NED VOS MarianneITA GUDERZO TatianaGER KELLER LuiseMore
2007SWE LJUNGSKOG SusanneNED VOS MarianneSUI BRÄNDLI NicoleMore
2006ITA LUPERINI FabianaSWE LJUNGSKOG SusanneSUI BRÄNDLI NicoleMore
2005RUS STOLBOVA (BUBNENKOVA) SvetlanaGER WORRACK TrixiNED MELCHERS-VAN POPPEL MirjamMore
2004ESP SOMARRIBA ARROLA JoaneNED MELCHERS-VAN POPPEL MirjamITA LUPERINI FabianaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
19/05/201822/05/20182.WWTEsp Emakumeen XXXI. Bira
17/05/201721/05/20172.1Esp Emakumeen Bira
13/04/201617/04/20162.1Esp Euskal Emakumeen Bira
10/06/201514/06/20152.1Esp Emakumeen Euskal Bira
12/06/201415/06/20142.1Esp  Emakumeen Euskal Bira
6/06/20139/06/20132.1Esp Emakumeen Euskal Bira
7/06/201210/06/20122.1Esp Emakumeen Euskal Bira
9/06/201112/06/20112.1Esp Iurreta-Emakumeen Bira
10/06/201013/06/20102.1Esp Iurreta-Emakumeen Bira
11/06/200914/06/20092.1Esp Iurreta-Emakumeen Bira
12/06/200815/06/20082.1Esp Iurreta-Emakumeen Bira
13/06/200717/06/20072.1Esp Iurreta-Emakumeen Bira
8/06/200611/06/20062.1Esp Iurreta-Emakumeen Bira
9/06/200512/06/20052.1Esp Emakumeen Bira
10/06/200413/06/20042.9.1Esp Emakumeen Bira




12/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits