Fra  La Route de France 8/08/2010 - 14/08/2010  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2016USA NEBEN AmberUSA WILES TaylerPOL BUJAK-ALICKUN EugeniaMore
2015ITA LONGO BORGHINI ElisaUSA NEBEN AmberGER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaMore
2014GER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaBLR AMIALIUSIK AlenaFRA BIANNIC AudeMore
2013NZL VILLUMSEN SERUP Linda MelanieSWE JOHANSSON EmmaUSA STEVENS EvelynMore
2012USA STEVENS EvelynUSA MCGRATH KristinAUS TAYLOR CarleeMore
2010NED VAN VLEUTEN AnnemiekGER ARNDT JudithRUS ZABELINSKAYA OlgaMore
2009USA ANDERSON KimberlyUSA STEVENS EvelynESP ITURRIAGAECHEVARRIA MAZAGA EneritzMore
2008GER KELLER LuiseBRA KIRCH RosaneFRA PITEL EdwigeMore
2007USA NEBEN AmberFRA SALVETAT MarylineFRA JAUNATRE MarinaMore
2006DEN VILLUMSEN SERUP Linda MelanieUSA NEBEN AmberRUS STOLBOVA (BUBNENKOVA) SvetlanaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
7/08/201614/08/20162.1Fra La Route de France
9/08/201515/08/20152.1Fra La Route de France
10/08/201416/08/20142.1Fra La Route de France
3/08/201310/08/20132.1Fra La Route de France
4/08/201212/08/20122.1Fra La Route de France
8/08/201014/08/20102.1Fra La Route de France
9/08/200914/08/20092.1Fra La Route de France
10/08/200817/08/20082.1Fra La Route de France Féminine
11/08/200718/08/20072.1Fra La Route de France Féminine
5/08/200613/08/20062.2Fra La Route de France Féminine




11/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits