Fra  Tour de l'Aude Cycliste Féminin 14/05/2010 - 23/05/2010  
  Category: 2.1  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2010GBR POOLEY EmmaUSA ABBOTT MaraSWE JOHANSSON EmmaMore
2009GER LICHTENBERG (HÄUSLER) ClaudiaGER WORRACK TrixiNED VOS MarianneMore
2008SWE LJUNGSKOG SusanneGER ARNDT JudithGER WORRACK TrixiMore
2007SWE LJUNGSKOG SusanneGER WORRACK TrixiGER ARNDT JudithMore
2006USA NEBEN AmberSWE LJUNGSKOG SusanneGER WORRACK TrixiMore
2005USA NEBEN AmberGER WORRACK TrixiUSA ARMSTRONG KristinMore
2004GER WORRACK TrixiGER ARNDT JudithUSA BRUCKNER-BALDWIN KimberlyMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
14/05/201023/05/20102.1Fra Tour de l'Aude Cycliste Féminin
14/05/200924/05/20092.1Fra Tour de l'Aude Cycliste Féminin
16/05/200825/05/20082.2Fra Tour de l'Aude Cycliste Féminin
18/05/200727/05/20072.1Fra Tour de l'Aude Cycliste Féminin
12/05/200621/05/20062.1Fra Tour de l'Aude Cycliste Féminin
12/05/200522/05/20052.1Fra Tour de l'Aude
13/05/200423/05/20042.9.1Fra Tour de l'Aude Cycliste Féminin




14/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits