Esp  Vuelta a Burgos 21/05/2020 - 24/05/2020  
  Category: 2.PRO  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020-
2019NOR BORGLI Stine AndersenITA PALADIN SorayaESP GARCIA CA—ELLAS Margarita VictoriaMore
2018ESP GOMEZ FRANQUET BeatriuGBR COLBORNE HenriettaESP LOPEZ GALLASTEGI EnaraMore
2017ESP MERINO CORTAZAR EiderBEL VERSTICHELEN FemkeNED HOOGEBOOM RoosMore
2016ESP GARCIA CA—ELLAS Margarita VictoriaAUT KIESENHOFER AnnaESP MERINO CORTAZAR EiderMore
2015ESP LOPEZ MORALES BelenESP RODRIGUEZ SANCHEZ GloriaRUS ILIYNIKH YuliaMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
21/05/202024/05/20202.PROEsp Vuelta a Burgos
16/05/201919/05/20192.1Esp Vuelta a Burgos
28/04/201830/04/20182.NEEsp Vuelta a Burgos
29/04/20171/05/20172.NEEsp Vuelta a Burgos
7/05/20168/05/20162.NEEsp Vuelta a Burgos
1/05/20153/05/20152.NEEsp Vuelta a Burgos




26/05/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits