Jpn  Tour de Okinawa (100 km) 10/11/2013  
  Category: 1.NE  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017NED VAN DIJK EllenJPN YONAMINE EriJPN NAKAI AyakoMore
2016TPE HUANG Ting YingNED VAN DIJK EllenJPN KANEKO HiromiMore
2015TPE HUANG Ting YingHKG YANG Qian YuJPN KANEKO HiromiMore
2014JPN KANEKO HiromiJPN HARIGAI ChisakoJPN OHORI HiromiMore
2013CHN HUANG DongyanJPN KANEKO HiromiTPE HUANG Ting YingMore
2012JPN YONAMINE EriHKG WONG Wan Yiu JamieJPN HAGIWARA MayukoMore
2011TPE HUANG Ho HsiungTPE HSIAO Mei YuJPN KIMURA TsugumiMore
2010USA SMALL CarmenJPN HARIGAI ChisakoJPN TAKAHASHI (AONO) NamiMore
2009HKG WONG Wan Yiu JamieJPN HAGIWARA MayukoKOR CHOE Sun AeMore
2008TPE ZENG Ke XinMore
More

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
12/11/20171.NEJpn Tour de Okinawa (100 km)
13/11/20161.NEJpn Tour de Okinawa (100 km)
8/11/20151.NEJpn Tour de Okinawa (100 km)
9/11/20141.NEJpn Tour de Okinawa (100 km)
10/11/20131.NEJpn Tour de Okinawa (100 km)
25/11/20121.NEJpn Tour de Okinawa (100 km)
13/11/20111.NEJpn Tour de Okinawa (100 km)
14/11/20101.NEJpn Tour de Okinawa (100 km)
8/11/20091.NEJpn Tour de Okinawa (85 km)
9/11/20081.NEJpn Tour de Okinawa (85 km)




20/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits