Fra  Saint-Jean-d'Angély (Ronde des Mouettes) (63 km) 26/07/2013  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2015FRA BRAVARD CharlotteFRA BIANNIC AudeFRA JAMONEAU SteffiMore
2014AUS ROY SarahFRA PADER LucieFRA CHAUMET OrianeMore
2013FRA BIDEAU SandrineCAN CANUEL Karol-AnnAUS ALLEN JessicaMore
2012FRA VERHOEVEN AuroreFRA THOMAS BéatriceFRA JAMONEAU SteffiMore
2011AUT GRAUS AndreaFRA RIBEROT FannyFRA FOURNIER RoxaneMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
6/07/20151.NEFra Saint-Jean-d'Angély (Ronde des Mouettes)
1/08/20141.NEFra Saint-Jean-d'Angély (Ronde des Mouettes) (58,5 km)
26/07/20131.NEFra Saint-Jean-d'Angély (Ronde des Mouettes) (63 km)
27/07/20121.NEFra Saint-Jean-d'Angély (Ronde des Mouettes)
29/07/20111.NEFra Saint-Jean-d'Angély (Ronde des Mouettes)




18/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits