Fra  Grand Prix de la Grenette (Metz-Tessy) 14/07/2013  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2013FRA RICHIOUD GretaFRA ZAMBON FannyFRA FAVRE MathildeMore
2012FRA FAVRE MathildeFRA ORTEGA MargotFRA COMPARAT Claire-LiseMore
2010FRA LONGO-CIPRELLI JeannieFRA MONTUSCLAT FlavieFRA BRAMANTE AurélieMore
2009FRA LONGO-CIPRELLI JeannieFRA RIBEROT FannyFRA BRAMANTE AurélieMore
2008FRA POLLET AudeFRA RIBEROT FannyFRA LE HELLEY AnnickMore
2007FRA LONGO-CIPRELLI JeannieFRA RIBEROT FannyFRA GAGGIO ChristelleMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
14/07/20131.NEFra Grand Prix de la Grenette (Metz-Tessy)
14/07/20121.NEFra Grand Prix de la Grenette (Metz-Tessy)
14/07/20101.NEFra Grand Prix de la Grenette (Metz-Tessy)
14/07/20091.NEFra Grand Prix de la Grenette (Metz-Tessy)
13/07/20081.NEFra Grand Prix de la Grenette (Metz-Tessy)
15/07/20071.NEFra Grand Prix de la Grenette (Metz-Tessy)




17/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits