Bel  Haaltert (Provinciaal Kampioenschap Oost-Vlaanderen) 28/07/2013  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018BEL DEBBOUDT LensyBEL DRUYTS KellyBRA FERREIRA Camila CoelhoMore
2017NOR GULLIKSEN Line MarieBEL VANDENBROUCKE SaartjeSWE OLSSON SaraMore
2016NED VAN VELZEN BryonyBEL DRUYTS JessyBEL VAN DER MEULEN KaatMore
2015NED VAN DE REE MoniqueBEL CANT SanneBEL VAN DOORSLAER AnneliesMore
2014BEL DRUYTS KellyNED MARKUS RiejanneBEL VAN DOORSLAER AnneliesMore
2013LUX HOFFMANN ChantalSWE OLSSON MadeleneFRA DELZENNE EliseMore
2012BEL DE VUYST SofieBEL BRULEE LatoyaBEL HANNES KaatMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
15/04/20181.NEBel Haaltert [Ladies Cycling Trophy Oost-Vlaanderen] (94,9 km)
16/04/20171.NEBel Haaltert [Ladies Cycling Trophy Oost-Vlaanderen] (96,2 km)
17/04/20161.NEBel Haaltert (96,2 km)
26/07/20151.NEBel Haaltert (88,8 km)
27/07/20141.NEBel Haaltert (98 km)
28/07/20131.NEBel Haaltert (Provinciaal Kampioenschap Oost-Vlaanderen)
29/07/20121.NEBel Haaltert




13/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits