Bel  Bambrugge (90 km) 26/07/2013  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED VAN WITZENBURG MariekeNED VAN HAAFTEN KirstieFRA DREVILLE AnnabelleMore
2017BEL BEX NathalieSRB ERIC JelenaBEL INGHELBRECHT SarahMore
2016NED DE BAAT KimGER GASS DanielaSRB ERIC JelenaMore
2015BEL VAN DEN HAUTE SteffyLAT ROZLAPA DanaRSA DALTON HeidiMore
2014BEL VAN DOORSLAER AnneliesGBR WALKER JessieNED DE JONG ThalitaMore
2013BEL DE VUYST SofieBEL VAN DOORSLAER AnneliesSWE OLSSON MadeleneMore
2012NED DE JONG ThalitaBEL DE VUYST SofieBEL VAN DOORSLAER AnneliesMore
2011BEL DE VUYST SofieNED DE JONG ThalitaBEL DEBBOUDT LensyMore
2010BEL DE VUYST SofieBEL DUFOER SjoukjeNED KOEDOODER VeraMore
2009BEL D'HOORE JolienBEL VAN DEN STEEN GoedeleBEL CEULEMANS DunjaMore
2008GBR ROWSELL-SHAND JoannaBEL DEBBOUDT SylviaGBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
27/07/20181.NEBel Bambrugge-Erpe-Mere [Ladies Cycling Trophy Oost-Vlaanderen] (90 km)
28/07/20171.NEBel Bambrugge-Erpe-Mere [Ladies Cycling Trophy Oost-Vlaanderen] (90 km)
29/07/20161.NEBel Bambrugge - Erpe-Mere (90,2 km)
24/07/20151.NEBel Bambrugge (90 km)
25/07/20141.NEBel Bambrugge (90 km)
26/07/20131.NEBel Bambrugge (90 km)
27/07/20121.NEBel Bambrugge (Provinciaal Kampioenschap Oost-Vlaanderen)
29/07/20111.NEBel Bambrugge
30/07/20101.NEBel Bambrugge
24/07/20091.NEBel Bambrugge
25/07/20081.NEBel Bambrugge (82 km)




14/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits