Bel  Arendonk (81 km) 10/07/2013  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2017NED BAKKER MinkeBEL VANHOUTTE FennaBEL INGHELBRECHT SarahMore
2016FIN VAINIONPÄÄ LauraNED STEGINK YmkeBEL VERDONSCHOT LauraMore
2015NED VAN VEGHEL SandraBEL VERSTICHELEN FemkeLTU JANKUTE GabrieleMore
2014BEL DE VOCHT LiesbetNED VOS MarianneBEL D'HOORE JolienMore
2013NED VAN VEGHEL SandraNED VAN DE REE MoniqueBEL ARYS EvelynMore
2012BEL BELMANS ElseBEL DE VOCHT LiesbetBEL ROBERT ValérieMore
2011BEL DRUYTS JessyBEL DRUYTS KellyBEL BELMANS ElseMore
2010SWE JOHANSSON EmmaBEL DE VOCHT LiesbetBEL D'HOORE JolienMore
2009NED DIJKMAN PetraNED LAVRIJSSEN BirgitNED BRAS MartineMore
2008NED TABAK NoortjeBEL DE VOCHT LiesbetAUS CARRIGAN SaraMore
2007NED BRAS MartineNED ROTMENSEN MoniekNED MANSVELD DebbyMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
12/07/20171.NEBel Arendonk (81 km)
13/07/20161.NEBel Arendonk (81 km)
15/07/20151.NEBel Arendonk (81 km)
16/07/20141.NEBel Arendonk (81 km)
10/07/20131.NEBel Arendonk (81 km)
11/07/20121.NEBel Arendonk
13/07/20111.NEBel Arendonk (Provinciaal Kampioenschap Antwerpen)
14/07/20101.NEBel Arendonk
15/07/20091.NEBel Arendonk
16/07/20081.NEBel Arendonk (78 km)
18/07/20071.NEBel Arendonk (78 km)




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits