Ned  Profronde van Surhuisterveen (60 km) 30/07/2013  
  Category: 1.NE  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED KOSTER Anouska HelenaNED KUIJPERS EvyNZL SHEATH RacquelMore
2017NED ENSING JannekeNED BUURMAN EvaNED TENNIGLO MoniekMore
2016NED HOEKSMA IlonaNED KOSTER PaulienNED TON IrisMore
2015NED DE VRIES MarijnNED HOEKSMA IlonaNED FOKKENS TrienekeMore
2014NED TENNIGLO MoniekNED HOEKSMA IlonaNED ENSING JannekeMore
2013NED KANIS JannekeNED PIETERS AmyNED WILD KirstenMore
2012GBR ROE EileenNED KOSTER Anouska HelenaNED FOKKENS TrienekeMore
2011AUS HOSKINS MelissaNED KNETEMANN RoxaneNED ENSING JannekeMore
2010NED ENSING JannekeNED VAN DEN BROEK IreneNED KOEDOODER VeraMore
2009NED KOEDOODER VeraNED GUNNEWIJK LoesNED ENSING JannekeMore
2008NED WILD KirstenNED KOEDOODER VeraNED ROTMENSEN MoniekMore
2007NED VISSER AdrieNED BOSMAN AndreaNED BRAAM ElisabethMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
31/07/20181.NENed Profronde van Surhuisterveen
25/07/20171.NENed Profronde van Surhuisterveen (60 km)
26/07/20161.NENed Profronde van Surhuisterveen (40 km)
28/07/20151.NENed Profronde Surhuisterveen (60 km)
5/08/20141.NENed Profronde van Surhuisterveen (60 km)
30/07/20131.NENed Profronde van Surhuisterveen (60 km)
31/07/20121.NENed Profronde van Surhuisterveen (60 km)
2/08/20111.NENed Profronde van Surhuisterveen
3/08/20101.NENed Profronde van Surhuisterveen
4/08/20091.NENed Profronde van Surhuisterveen (60 km)
5/08/20081.NENed Profronde van Surhuisterveen
7/08/20071.NENed Profronde van Surhuisterveen




18/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits