Ned  Wielerronde van Obdam (60 km) 14/07/2013  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED NEEFJES TessaNED KALSBEEK JaniekeNED VAN DER PEET MelissaMore
2017NED KROL PhaedraNED WIEBES LorenaNED WASMUS NienkeMore
2015NED PIETERS AmyNED KOEDOODER VeraNED KESSLER NinaMore
2014NED LISSENBERG-BEKKERING DanielleNED FOKKENS TrienekeNED MARKUS KellyMore
2013NED FOKKENS TrienekeNED VAN DEN HOEK BiancaNED PIETERS AmyMore
2012NED JELSMA JudithNED FOKKENS TrienekeNED FICTOOR SanneMore
2011NED DE GOEDE SuzanneNED ENSING JannekeNED VAN DEN HOEK BiancaMore
2010NED DE GOEDE SuzanneAUS GOSS BelindaNED ENSING JannekeMore
2009AUS TOMIC JosephineNED VAN GOGH NathalieNED GRIMBERG ArendaMore
2008NED BOSMAN AndreaNED VAN ALEBEEK SissyNED VISSER AdrieMore
2007NED DE GOEDE SuzanneNED ROTMENSEN MoniekGBR CULLEN KateMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
8/07/20181.NENed Ronde van Obdam (60 km)
9/07/20171.NENed Ronde van Obdam
12/07/20151.NENed Ronde van Obdam (50 km)
13/07/20141.NENed Wielerronde van Obdam (60 km)
14/07/20131.NENed Wielerronde van Obdam (60 km)
8/07/20121.NENed Wielerronde van Obdam (60 km)
10/07/20111.NENed Wielerronde van Obdam
11/07/20101.NENed Wielerronde van Obdam
12/07/20091.NENed Wielerronde van Obdam (60 km)
13/07/20081.NENed Wielerronde van Obdam
8/07/20071.NENed Wielerronde van Obdam




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits