Ned  Lus van Roden (60 km) 12/07/2013  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2015NED VAN DER ZIJDEN CorineNED SLINGERLAND (VAN DONGEN) MinkeNED BECKERINGH NikeMore
2014NED SLIK RozanneNED PIJNENBORG MaschaNED STEENHOF MelissaMore
2013AUS ROY SarahNED KESSLER NinaNED TROMP EsraMore
2012NED VAN DER KAMP LauraNED KOEDOODER VeraNED KESSLER NinaMore
2011NED KOEDOODER VeraNED KNETEMANN RoxaneNED BOSMAN AndreaMore
2010AUS DUNN MeganNED NAUTA NjiskNED ENSING JannekeMore
2009NED KANIS JannekeNED BOSMAN AndreaNED VAN DE REE MoniqueMore
2008NED VISSER AdrieNED BOSMAN AndreaNED VAN ALEBEEK SissyMore
2007NED ROTMENSEN MoniekNED JANSE DorienNED BAKKER LiesbethMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
6/06/20151.NENed Lus van Roden (50 km)
11/07/20141.NENed Lus van Roden (60 km)
12/07/20131.NENed Lus van Roden (60 km)
13/07/20121.NENed Lus van Roden (60 km)
15/07/20111.NENed Lus van Roden
9/07/20101.NENed Lus van Roden
10/07/20091.NENed Lus van Roden (60 km)
11/07/20081.NENed Lus van Roden
13/07/20071.NENed Lus van Roden




18/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits