Cze  National Championships Czech Republic (Nova Dubnica, SVK) I.T.T. (20,5 km) 20/06/2013  
  Category: NCT3  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018CZE KORVASOVA TerezaCZE MACHACOVA JarmilaCZE VAN NECK MelissaMore
2017CZE NOSKOVA NikolaCZE MACHACOVA JarmilaCZE KORVASOVA TerezaMore
2016CZE SABLIKOVA MartinaCZE MACHACOVA JarmilaCZE DRAHOTOVA AnezkaMore
2015CZE SABLIKOVA MartinaCZE MACHACOVA JarmilaCZE RUZICKOVA MartinaMore
2014CZE SABLIKOVA MartinaCZE SULCOVA PavlinaCZE DRAHOTOVA AnezkaMore
2013CZE SABLIKOVA MartinaCZE HRANAIOVA KatarinaCZE SULCOVA PavlinaMore
2012CZE MACHACOVA JarmilaCZE SABLIKOVA MartinaCZE SULCOVA PavlinaMore
2011CZE SABLIKOVA MartinaCZE RUZICKOVA MartinaCZE MACHACOVA JarmilaMore
2010CZE SABLIKOVA MartinaCZE RUZICKOVA MartinaCZE SLAMOVA GabrielaMore
2009CZE HURIKOVA TerezaCZE RUZICKOVA MartinaCZE MACHACOVA JarmilaMore
2008CZE MACHACOVA JarmilaCZE RUZICKOVA MartinaCZE SABLIKOVA MartinaMore
2007CZE HURIKOVA TerezaCZE RUZICKOVA MartinaCZE SABLIKOVA MartinaMore
2006CZE KOZLIKOVA LadaCZE RUZICKOVA MartinaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
21/06/2018NCT3Cze National Championships Czech Republic (Karlovy Vary) I.T.T. (20 km)
22/06/2017NCT3Cze National Championships Czech Republic () I.T.T.
23/06/2016NCT3Cze National Championships Czech Republic (Hodonin) I.T.T. (24 km)
25/06/2015NCT3Cze National Championships Czech Republic (Zilina, SVK) I.T.T. (37 km)
26/06/2014NCT3Cze National Championships Czech Republic (Slavkov u Brna) I.T.T. (20 km)
20/06/2013NCT3Cze National Championships Czech Republic (Nova Dubnica, SVK) I.T.T. (20,5 km)
20/06/2012NCT3Cze National Championships Czech Republic (Puchov, SVK) I.T.T. (29,7 km)
23/06/2011NCT3Cze National Championships Czech Republic (Sumperk) I.T.T. (22 km)
22/06/2010NCT2Cze National Championships Czech Republic (HolŪc) I.T.T. (20 km)
24/06/2009NCT3Cze National Championships Czech Republic (BŠnovce nad Bebravou) I.T.T. (19 km)
26/06/2008NCT3Cze National Championships Czech Republic (Trebon) I.T.T. (20 km)
5/08/2007NCT3Cze National Championships Czech Republic I.T.T. (18 km)
22/06/2006NCT3Cze National Championships Czech Republic I.T.T.




14/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits