Cze  National Championships Czech Republic (Hrabovka, SVK) R.R. (88,8 km) 22/06/2013  
  Category: NC3  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018CZE MACHACOVA JarmilaCZE NOSKOVA NikolaCZE VAN NECK MelissaMore
2017CZE NOSKOVA NikolaCZE HOCHMANN (ZALESKA) LucieCZE MACHACOVA JarmilaMore
2016CZE SABLIKOVA MartinaCZE PRUDKOVA BarboraCZE MIKULASKOVA MartinaMore
2015CZE SABLIKOVA MartinaCZE NECKAROVA ZuzanaCZE PRUDKOVA BarboraMore
2014CZE SABLIKOVA MartinaCZE DRAHOTOVA AnezkaCZE SULCOVA PavlinaMore
2013CZE SABLIKOVA MartinaCZE SULCOVA PavlinaCZE HAVLIKOVA PavlaMore
2012CZE SULCOVA PavlinaCZE RUZICKOVA MartinaCZE SABLIKOVA MartinaMore
2011CZE SABLIKOVA MartinaCZE RUZICKOVA MartinaCZE MACHACOVA JarmilaMore
2010CZE SABLIKOVA MartinaCZE RUZICKOVA MartinaCZE KOZLIKOVA LadaMore
2009CZE RUZICKOVA MartinaCZE HURIKOVA TerezaCZE MACHACOVA JarmilaMore
2008CZE RUZICKOVA MartinaCZE MACHACOVA JarmilaCZE FIALOVA DanaMore
2007CZE RUZICKOVA MartinaCZE MACHACOVA JarmilaCZE HAVLIKOVA PavlaMore
2006CZE KOZLIKOVA LadaCZE HAVLIKOVA PavlaCZE RUZICKOVA MartinaMore
2004CZE RUZICKOVA MartinaCZE BOHATA BarboraCZE HAVLIKOVA PavlaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
24/06/2018NC3Cze National Championships Czech Republic (Pilzen) R.R. (80 km)
24/06/2017NC3Cze National Championships Czech Republic () R.R.
25/06/2016NC3Cze National Championships Czech Republic (Hodonin) R.R. (103 km)
27/06/2015NC3Cze National Championships Czech Republic (Zilina, SVK) R.R. (99,5 km)
28/06/2014NC3Cze National Championships Czech Republic (Slavkov u Brna) R.R. (96 km)
22/06/2013NC3Cze National Championships Czech Republic (Hrabovka, SVK) R.R. (88,8 km)
23/06/2012NC3Cze National Championships Czech Republic (Puchov, SVK) R.R. (99 km)
26/06/2011NC3Cze National Championships Czech Republic (Olomouc) R.R. (100 km)
26/06/2010NC2Cze National Championships Czech Republic (Kyjov) R.R. (120 km)
27/06/2009NC3Cze National Championships Czech Republic (BŠnovce nad Bebravou) R.R. (97,2 km)
28/06/2008NC3Cze National Championships Czech Republic (Jindrichove Hradci) R.R. (117 km)
30/06/2007NC3Cze National Championships Czech Republic R.R. (86,8 km)
24/06/2006NC3Cze National Championships Czech Republic R.R.
18/04/2004NC2Cze National Championships Czech Republic R.R.




17/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits