Bel  Watervliet (93 km) 1/07/2013  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018BEL VAN GUCHT HannekeBEL DOCX MiekeBEL DRUYTS JessyMore
2015NED RIJFF AnoukFRA DUTRIAUX FionaBEL CANT SanneMore
2014NED STULTIENS SabrinaNED KOSTER Anouska HelenaBEL HANNES KaatMore
2013BEL DE VOCHT LiesbetBEL BRULEE LatoyaBEL DRUYTS KellyMore
2012BEL BELMANS ElseBEL CANT SanneBEL VEKEMANS AnishaMore
2011BEL CEULEMANS DunjaBEL CANT SanneBEL NOBUS AnjaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/07/20181.NEBel Watervliet (86,8 km)
6/07/20151.NEBel Watervliet (93 km)
7/07/20141.NEBel Watervliet (86,8 km)
1/07/20131.NEBel Watervliet (93 km)
2/07/20121.NEBel Watervliet
4/07/20111.NEBel Watervliet




16/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits