Bel  Dwars door Vlaanderen (77 km) 20/03/2013  
  Category: 1.NE  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED VAN DIJK EllenNED PIETERS AmyNED MACKAIJ FloortjeMore
2017FIN LEPISTÖ LottaAUS ELVIN GracieGER BRENNAUER LisaMore
2016NED PIETERS AmyBEL D'HOORE JolienGBR ROE EileenMore
2015NED PIETERS AmyNED MACKAIJ FloortjeDEN SIGGAARD Christina MallingMore
2014NED PIETERS AmyNED DE BAAT KimAUS CURE AmyMore
2013NED WILD KirstenBEL D'HOORE JolienNED VAN DE REE MoniqueMore
2012NED VAN DE REE MoniqueBEL CROKET GilkeNED DIJKMAN PetraMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
28/03/20181.1Bel Dwars Door Vlaanderen (117,7 km)
22/03/20171.1Bel Dwars Door Vlaanderen (114,4 km)
23/03/20161.NEBel Dwars door Vlaanderen - Grote Prijs Stad Waregem (101 km)
25/03/20151.NEBel Dwars door Vlaanderen - Grote Prijs Stad Waregem (77 km)
26/03/20141.NEBel Dwars door Vlaanderen - Grote Prijs Stad Waregem (77 km)
20/03/20131.NEBel Dwars door Vlaanderen (77 km)
21/03/20121.NEBel Dwars door Vlaanderen (81,5 km)




18/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits