Bel  Gooik - Geraardsbergen - Gooik (133,1 km) 26/05/2013  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018AUS ROY SarahAUS ELVIN GracieITA BALSAMO ElisaMore
2017NED VOS MarianneNED VAN DIJK EllenITA CONFALONIERI Maria GiuliaMore
2016AUS ELVIN GracieBEL KOPECKY LotteFRA DELZENNE EliseMore
2015AUS ELVIN GracieNED VAN DIJK EllenJPN HAGIWARA MayukoMore
2014NED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaITA LONGO BORGHINI ElisaMore
2013SWE JOHANSSON EmmaBEL POLSPOEL MaaikeNED SLAPPENDEL IrisMore
2012BEL DE VOCHT LiesbetGBR LAWS SharonITA LONGO BORGHINI ElisaMore
2011NED VOS MarianneNED VAN WANROIJ MariekeNED PIETERS AmyMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
27/05/20181.1Bel Gooik-Geraardsbergen-Gooik (140 km)
28/05/20171.1Bel  Gooik - Geraardsbergen - Gooik (136 km)
29/05/20161.1Bel Gooik - Geraardsbergen - Gooik (136,2 km)
31/05/20151.1Bel Gooik - Geraardsbergen - Gooik (136,8 km)
1/06/20141.1Bel Gooik - Geraardsbergen - Gooik (138,6 km)
26/05/20131.2Bel Gooik - Geraardsbergen - Gooik (133,1 km)
17/05/20121.2Bel Gooik - Geraardsbergen - Gooik (139 km)
2/06/20111.2Bel Gooik (132 km)




11/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits