Can  Grand Prix Cycliste de Gatineau (122,2 km) 18/05/2013  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018USA HALL LaurenCAN JACKSON AlisonCAN BERGEN SaraMore
2017CAN KIRCHMANN LeahCAN LAY KirstiUSA RYAN KendallMore
2016AUS WELLS KimberleyCAN NUMAINVILLE JoŽlleCAN KIRCHMANN LeahMore
2015NED WILD KirstenCAN NUMAINVILLE JoŽlleLUX MAJERUS ChristineMore
2014CAN RAMSDEN DeniseBRA OLIVEIRA Flavia Maria CardosoCAN DUEHRING (GLAESSER) JasminMore
2013USA OLDS ShelleyCAN NUMAINVILLE JoŽllePOL PAWLOWSKA KatarzynaMore
2012GER TEUTENBERG InaAUS GILMORE RochelleUKR ANDRUK AlonaMore
2011ITA BRONZINI GiorgiaCAN NUMAINVILLE JoŽlleUSA CLIFF-RYAN TheresaMore
2010CAN NUMAINVILLE JoŽlleNZL KIESANOWSKI JoanneLTU VZESNIAUSKAITE ModestaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
7/06/20181.1Can Grand Prix Cycliste de Gatineau
20/05/20171.1Can Grand Prix Cycliste de Gatineau (104,4 km)
2/06/20161.1Can Grand Prix Cycliste de Gatineau (104,4 km)
4/06/20151.1Can Grand Prix Cycliste de Gatineau (107,6 km)
7/06/20141.1Can Grand Prix Cycliste de Gatineau (121,8 km)
18/05/20131.1Can Grand Prix Cycliste de Gatineau (122,2 km)
21/05/20121.1Can Grand Prix Cycliste de Gatineau (131 km)
21/05/20111.1Can Grand Prix Cycliste de Gatineau (103,4 km)
13/06/20101.1Can Grand Prix Cycliste de Gatineau (99,2 km)




18/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits