Bel  Dwars door de Westhoek (124,7 km) 21/04/2013  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018VIE NGUYEN Thi ThatNED WIEBES LorenaITA BALSAMO ElisaMore
2017ITA SCANDOLARA ValentinaNED VAN GOGH NathalieITA CONFALONIERI Maria GiuliaMore
2016LUX MAJERUS ChristineITA CECCHINI ElenaSWE JOHANSSON EmmaMore
2015FRA DELZENNE EliseBEL D'HOORE JolienAUS CROMWELL TiffanyMore
2014NED VAN DER BREGGEN AnnaBEL D'HOORE JolienGBR GARNER LucyMore
2013BEL D'HOORE JolienNED BRAS MartineFRA FERRAND-PREVOT PaulineMore
2012NED DE BAAT KimNED VAN DER KAMP LauraGER ZWICK MartinaMore
2011BEL VERBEKE GraceNED ENSING JannekeNED BRAS MartineMore
2010BEL DE VOCHT LiesbetNED DIJKMAN PetraNED DE GOEDE SuzanneMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
3/06/20181.1Bel Dwars door de Westhoek (Boezinge) [Lotto Cycling Cup] (125 km)
14/05/20171.1Bel Dwars door de Westhoek (131,23 km)
24/04/20161.1Bel Dwars door de Westhoek (127,25 km)
26/04/20151.1Bel Dwars door de Westhoek (135,3 km)
27/04/20141.1Bel Dwars door de Westhoek (125,7 km)
21/04/20131.1Bel Dwars door de Westhoek (124,7 km)
15/07/20121.2Bel Dwars door de Westhoek (125,4 km)
17/07/20111.2Bel Dwars door de Westhoek (124,7 km)
18/07/20101.2Bel Dwars door de Westhoek (127,2 km)




15/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits