Ned  Ronde van Gelderland (139 km) 14/04/2013  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2016POL NIEWIADOMA KatarzynaNED VAN GOGH NathalieBEL DECROIX LieselotMore
2015NED WILD KirstenGBR GARNER LucyITA GUARISCHI BarbaraMore
2014NED WILD KirstenBEL D'HOORE JolienAUS HOSKINS MelissaMore
2013NED WILD KirstenITA BRONZINI GiorgiaAUS HOSKING ChloeMore
2012NED DE GOEDE SuzanneNED BLAAK ChantalUSA GUARNIER MeganMore
2011GER TEUTENBERG InaNED WILD KirstenAUS GILMORE RochelleMore
2010NED WILD KirstenAUS GILMORE RochelleAUS BROUN KirstyMore
2009GER TEUTENBERG InaAUS GILMORE RochelleSWE JOHANSSON EmmaMore
2008CAN SAMPLONIUS AnneGER LUTZ EvaNED BOSMAN AndreaMore
2007NED VOS MarianneGER TEUTENBERG InaNED MARKERINK LoesMore
2006NED SPIJKERMAN BertineGER HENNES TanjaNED MELCHERS-VAN POPPEL MirjamMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
17/04/20161.2Ned Ronde van Gelderland (1345 km)
19/04/20151.2Ned Ronde van Gelderland (126,7 km)
20/04/20141.2Ned Ronde van Gelderland (138 km)
14/04/20131.2Ned Ronde van Gelderland (139 km)
15/04/20121.2Ned Ronde van Gelderland (140 km)
17/04/20111.2Ned Ronde van Gelderland (137,8 km)
17/04/20101.2Ned Ronde van Gelderland (140 km)
18/04/20091.2Ned Ronde van Gelderland (144 km)
19/04/20081.2Ned Ronde van Gelderland (135,9 km)
21/04/20071.2Ned Ronde van Gelderland (140 km)
15/04/20061.2Ned Ronde van Gelderland (140 km)




13/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits