Ita  Classica Citta' di Padova (126 km) 16/03/2013  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2013ITA BRONZINI GiorgiaGER WORRACK TrixiITA TAGLIAFERRO MartaMore
2012USA SMALL CarmenITA FRAPPORTI SimonaITA BACCAILLE MoniaMore
2010ITA CANTELE NoemiITA SCANDOLARA ValentinaCAN TESTROETE AlisonMore
2009ITA BACCAILLE MoniaAUS BROUN KirstyITA D'ETTORRE AlessandraMore
2008ITA CUCINOTTA AnnalisaLTU LELEIVYTE RasaITA ROSSI VaniaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
16/03/20131.1Ita Classica Citta' di Padova (126 km)
17/03/20121.2Ita Classica Citta' di Padova (113,9 km)
28/08/20101.NEIta Classica Citta' di Padova (120,1 km)
29/08/20091.NEIta Classica Citta' di Padova (113,9 km)
30/08/20081.NEIta Classica Citta' di Padova (113,4 km)




21/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits