Bel  Le Samyn des Dames (119,2 km) 27/02/2013  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED ENSING JannekeNED MACKAIJ FloortjeAUS KITCHEN LaurenMore
2017ESP GUTIERREZ RUIZ SheylaNED PIETERS AmyAUS CROMWELL TiffanyMore
2016NED BLAAK ChantalSWE JOHANSSON EmmaNED PIETERS AmyMore
2015NED BLAAK ChantalNED VAN DER BREGGEN AnnaSWE JOHANSSON EmmaMore
2014SWE JOHANSSON EmmaRSA MOOLMAN-PASIO AshleighBEL DE VUYST SofieMore
2013NED VAN DIJK EllenUSA OLDS ShelleySWE JOHANSSON EmmaMore
2012NED VISSER AdrieITA CANTELE NoemiGER WORRACK TrixiMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
27/02/20181.2Bel  Le Samyn des Dames (103 km)
1/03/20171.2Bel Le Samyn des Dames (100,5 km)
2/03/20161.2Bel Le Samyn des Dames (112,8 km)
4/03/20151.2Bel Le Samyn des Dames (111,6 km)
5/03/20141.2Bel Le Samyn des Dames (111,6 km)
27/02/20131.2Bel Le Samyn des Dames (119,2 km)
29/02/20121.2Bel Le Samyn des Dames (116,4 km)




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits