Ned  Borsele I.T.T. [KNWU Tijdritcompetitie] (18 km) 20/04/2012  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED SOET AafkeNED MACKAIJ FloortjeNED VAN GOGH NathalieMore
2017GBR SIMMONDS HayleyNED VAN GOGH NathalieUKR SOLOVEY HannaMore
2016GER BRENNAUER LisaNED VAN DIJK EllenNED BLAAK ChantalMore
2015NED VAN DIJK EllenGER BRENNAUER LisaNED VAN DER BREGGEN AnnaMore
2014NED VAN DIJK EllenNED BLAAK ChantalUSA WILES TaylerMore
2013NED VAN DIJK EllenNED GUNNEWIJK LoesCAN CARLETON GillianMore
2012NED VAN DIJK EllenNZL VILLUMSEN SERUP Linda MelanieCAN HUGHES ClaraMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
20/04/20181.NENed Borsele I.T.T. (20,6 km)
21/04/20171.NENed Borsele I.T.T. [KNWU Tijdritcompetitie] (19,7 km)
22/04/20161.NENed Borsele I.T.T. [KNWU Tijdritcompetitie] (19,9 km)
24/04/20151.NENed Borsele I.T.T. [KNWU Tijdritcompetitie] (19,9 km)
25/04/20141.NENed Borsele I.T.T. [KNWU Tijdritcompetitie] (19,5 km)
19/04/20131.NENed Borsele I.T.T. [KNWU Tijdritcompetitie] (19,5 km)
20/04/20121.NENed Borsele I.T.T. [KNWU Tijdritcompetitie] (18 km)




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits