Fra  Grand Prix de Chambéry (80 km) 11/03/2012  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018FRA SOUYRIS ManonVIE NGUYEN Thi ThatFRA MUZIC EvitaMore
2017FRA DREVILLE AnnabelleFRA ERAUD SéverineFRA FENART OphélieMore
2016FRA BAZIN MarjolaineFRA LABOUS JuliettePOR REIS Daniela Conceiçao AlexandreMore
2015FRA SOUYRIS ManonFRA RIVAT-MAS AmélieITA PALADIN SorayaMore
2014FRA RIVAT-MAS AmélieFRA CREUX SophieFRA SICOT MarionMore
2013SUI HANSELMANN NicoleFRA JAMONEAU SteffiFRA LOLLIEROU (HEGOBURU) ElodieMore
2012FRA MUFFAT AlexiaFRA LOLLIEROU (HEGOBURU) ElodieFRA THOMAS BéatriceMore
2011FRA CREUX SophieFRA LOLLIEROU (HEGOBURU) ElodieFRA PITEL EdwigeMore
2010FRA CREUX SophieFRA PITEL EdwigeCZE RUZICKOVA MartinaMore
2009LTU VZESNIAUSKAITE ModestaITA CANTELE NoemiSUI BRÄNDLI NicoleMore
2008FRA CREUX SophieLTU VZESNIAUSKAITE ModestaITA ZUGNO AnnaMore
2007FRA MOCQUERY MagaliFRA RIBEROT FannyEST MEIER MaarisMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
11/03/20181.NEFra Grand Prix de Chambéry (96 km)
12/03/20171.NEFra Grand Prix de Chambéry [Coupe de France] (96 km)
13/03/20161.NEFra Grand Prix de Chambéry [Coupe de France] (96 km)
15/03/20151.NEFra Grand Prix de Chambéry [Coupe de France] (88 km)
16/03/20141.NEFra Grand Prix de Chambéry (80 km)
10/03/20131.NEFra Grand Prix de Chambéry (88 km)
11/03/20121.NEFra Grand Prix de Chambéry (80 km)
13/03/20111.NEFra Grand Prix de Chambéry
14/03/20101.NEFra Grand Prix de Chambéry (77 km)
15/03/20091.NEFra Grand Prix de Chambéry (83 km)
20/04/20081.NEFra Grand Prix de Chambéry (83 km)
18/03/20071.NEFra Grand Prix de Chambéry (88 km)




12/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits