Bel  Le Samyn des Dames (116,4 km) 29/02/2012  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2020NED VAN DEN BROEK-BLAAK ChantalLUX MAJERUS ChristineBEL KOPECKY LotteMore
2019NED VAN DEN BOS JipGER GASS DanielaNED DE JONG DemiMore
2018NED ENSING JannekeNED MACKAIJ FloortjeAUS KITCHEN LaurenMore
2017ESP GUTIERREZ RUIZ SheylaNED PIETERS AmyAUS CROMWELL TiffanyMore
2016NED VAN DEN BROEK-BLAAK ChantalSWE JOHANSSON EmmaNED PIETERS AmyMore
2015NED VAN DEN BROEK-BLAAK ChantalNED VAN DER BREGGEN AnnaSWE JOHANSSON EmmaMore
2014SWE JOHANSSON EmmaRSA MOOLMAN-PASIO AshleighBEL DE VUYST SofieMore
2013NED VAN DIJK EllenUSA OLDS ShelleySWE JOHANSSON EmmaMore
2012NED VISSER AdrieITA CANTELE NoemiGER WORRACK TrixiMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
3/03/20201.2Bel Le Samyn des Dames [Lotto Cycling Cup]
5/03/20191.2Bel Le Samyn des Dames [Lotto Cycling Cup] (101,1 km)
27/02/20181.2Bel Le Samyn des Dames (103 km)
1/03/20171.2Bel Le Samyn des Dames (100,5 km)
2/03/20161.2Bel Le Samyn des Dames (112,8 km)
4/03/20151.2Bel Le Samyn des Dames (111,6 km)
5/03/20141.2Bel Le Samyn des Dames (111,6 km)
27/02/20131.2Bel Le Samyn des Dames (119,2 km)
29/02/20121.2Bel Le Samyn des Dames (116,4 km)




1/12/2020 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2020, Credits