Ned  Molenomloop van de Schermer 1/05/2011  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2015NED MACKAIJ FloortjeNED SLIK RozanneNED BECKERINGH NikeMore
2014NED KESSLER NinaNED HOEKSMA IlonaNED VAN DE REE MoniqueMore
2013NED KOEDOODER VeraAUS CURE AmyAUS SULZBERGER GraceMore
2012NED KESSLER NinaNED VAN DEN HOEK BiancaNED VAN PAASSEN SanneMore
2011NED VAN GOGH NathalieNED PIETERS AmyNED KOEDOODER VeraMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
20/06/20151.NENed Molenomloop van de Schermer (107 km)
7/06/20141.NENed Molenomloop van de Schermer (105 km)
29/06/20132.NENed Molenomloop van de Schermer
29/04/20121.NENed Molenomloop van de Schermer (110 km)
1/05/20111.NENed Molenomloop van de Schermer




7/08/2022 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2022, Credits