Esp  Durango-Durango Emakumeen Saria (110 km) 7/06/2011  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED VAN DER BREGGEN AnnaNED VAN VLEUTEN AnnemiekNED STULTIENS SabrinaMore
2017NED VAN VLEUTEN AnnemiekAUS GILLOW SharaESP MERINO CORTAZAR EiderMore
2016USA GUARNIER MeganITA LONGO BORGHINI ElisaSWE JOHANSSON EmmaMore
2015SWE JOHANSSON EmmaPOL NIEWIADOMA KatarzynaITA CECCHINI ElenaMore
2014NED VOS MarianneGBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethSWE JOHANSSON EmmaMore
2013NED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaUSA STEVENS EvelynMore
2012GBR POOLEY EmmaGER BECKER CharlotteGER ARNDT JudithMore
2011NED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaGER ARNDT JudithMore
2010NED VOS MarianneSWE JOHANSSON EmmaNED VAN VLEUTEN AnnemiekMore
2009ITA CANTELE NoemiGER ARNDT JudithSWE JOHANSSON EmmaMore
2007LTU PUCINSKAITE EditaNED MELCHERS-VAN POPPEL MirjamITA BASTIANELLI MartaMore
2006SWE LJUNGSKOG SusanneDEN RASMUSSEN Dorte LohseGER SENFF TheresaMore
2005NED MELCHERS-VAN POPPEL MirjamGER WORRACK TrixiGER SENFF TheresaMore
2004ESP SOMARRIBA ARROLA JoaneLTU POLIKEVICIUTE JolantaLTU PUCINSKAITE EditaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
17/05/20181.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (121 km)
16/05/20171.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (121 km)
12/04/20161.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (113 km)
9/06/20151.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (110 km)
10/06/20141.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (110 km)
4/06/20131.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (113 km)
5/06/20121.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (113 km)
7/06/20111.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (110 km)
8/06/20101.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (113 km)
9/06/20091.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria (113,1 km)
12/06/20071.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria
6/06/20061.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria
7/06/20051.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria
8/06/20041.9.2Esp Durango-Durango Emakumeen Saria




14/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits