Usa  Liberty Classic (92,7 km) 5/06/2011  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2012GER TEUTENBERG InaAUS GILMORE RochelleITA BRONZINI GiorgiaMore
2011ITA BRONZINI GiorgiaUSA OLDS ShelleyUSA PURCELL JenniferMore
2010GER TEUTENBERG InaUSA OLDS ShelleyUSA CLIFF-RYAN TheresaMore
2009GER TEUTENBERG InaNZL KIESANOWSKI JoanneUSA OLDS ShelleyMore
2008NED BELTMAN ChantalUSA MILLER BrookeGER TEUTENBERG InaMore
2007GER TEUTENBERG InaGER SCHLEICHER ReginaCAN GRAIN GinaMore
2006GER SCHLEICHER ReginaGER TEUTENBERG InaUSA PIC (MAYOLO) TinaMore
2005GER TEUTENBERG InaGER SCHLEICHER ReginaUSA VAN GILDER LauraMore
2004GER ROSSNER PetraCAN GRAIN GinaUSA VAN GILDER LauraMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
3/06/20121.1Usa Liberty Classic (92 km)
5/06/20111.1Usa Liberty Classic (92,7 km)
6/06/20101.1Usa Liberty Classic (92,7 km)
7/06/20091.1Usa Liberty Classic (92,7 km)
8/06/20081.1Usa Commerce Bank Liberty Classic (92,7 km)
10/06/20071.1Usa Commerce Bank Liberty Classic [NRC] (90 km)
11/06/20061.1Usa Wachovia Liberty Classic
5/06/20051.1Usa Wachovia Liberty Classic
6/06/20041.9.1Usa Wachovia Liberty Classic




10/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits