Ned  Ronde van Drenthe (132,8 km) 16/04/2011  
  Category: CDM  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED PIETERS AmyUSA RYAN AlexisAUS HOSKING ChloeMore
2017DEN DIDERIKSEN AmalieITA CECCHINI ElenaNED BRAND LucindaMore
2016NED BLAAK ChantalAUS ELVIN GracieGER WORRACK TrixiMore
2015BEL D'HOORE JolienNED PIETERS AmyNED VAN DIJK EllenMore
2014GBR DEIGNAN (ARMITSTEAD) ElizabethNED VAN DER BREGGEN AnnaUSA OLDS ShelleyMore
2013NED VOS MarianneNED VAN DIJK EllenSWE JOHANSSON EmmaMore
2012NED VOS MarianneNED WILD KirstenSWE JOHANSSON EmmaMore
2011NED VOS MarianneNED WILD KirstenITA BRONZINI GiorgiaMore
2010NED GUNNEWIJK LoesNED VAN VLEUTEN AnnemiekITA BRONZINI GiorgiaMore
2009SWE JOHANSSON EmmaNED GUNNEWIJK LoesNED BLAAK ChantalMore
2008NED BELTMAN ChantalNED VOS MarianneGER TEUTENBERG InaMore
2007NED VISSER AdrieFRA TOUFFET ElodieNED VOS MarianneMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
11/03/20181.WWTNed Women's WorldTour Ronde van Drenthe (157,7 km)
11/03/20171.WWTNed Ronde van Drenthe (152,2 km)
12/03/20161.WWTNed Ronde van Drenthe (138,3 km)
14/03/2015CDMNed Boels Rental Ronde van Drenthe (138,3 km)
15/03/2014CDMNed Boels Rental Ronde van Drenthe (146,6 km)
9/03/2013CDMNed Boels Rental Ronde van Drenthe (132,8 km)
10/03/2012CDMNed Ronde van Drenthe (132,8 km)
16/04/2011CDMNed Ronde van Drenthe (132,8 km)
10/04/2010CDMNed Unive Ronde van Drenthe (136,3 km)
13/04/2009CDMNed Unive Ronde van Drenthe (138 km)
12/04/2008CDMNed Unive Ronde van Drenthe (135,6 km)
14/04/2007CDMNed Ronde van Drenthe (140 km)




12/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits