Fra  Cholet - Pays de Loire [Coupe de France] (112 km) 20/03/2011  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2015FRA CORDON-RAGOT AudreyFRA RIVAT-MAS AmélieNOR BJØRNSRUD MiriamMore
2014SWE JOHANSSON EmmaBEL D'HOORE JolienITA LONGO BORGHINI ElisaMore
2013SWE JOHANSSON EmmaFRA CORDON-RAGOT AudreyBEL D'HOORE JolienMore
2012FRA CORDON-RAGOT AudreyFRA JEULAND PascaleNOR MOBERG EmilieMore
2011SWE JOHANSSON EmmaFRA FERRIER-BRUNEAU ChristelSWE MUSTONEN-LICHAN SaraMore
2010FRA FERRIER-BRUNEAU ChristelLUX MAJERUS ChristineFRA BRAVARD MélanieMore
2009FRA GIRARDET FlorenceUSA GUARNIER MeganLUX MAJERUS ChristineMore
2008FRA MOCQUERY MagaliFRA LE FLOCH MagaliFRA JAUNATRE MarinaMore
2007FRA JAUNATRE MarinaFRA LEBOUCHER LaurenceEST NORMAK Kata-LiinaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
22/03/20151.2Fra Cholet - Pays de Loire [Coupe de France] (116 km)
23/03/20141.2Fra Cholet - Pays de Loire [Coupe de France] (116 km)
17/03/20131.2Fra Cholet - Pays de Loire [Coupe de France] (116 km)
18/03/20121.2Fra Cholet - Pays de Loire [Coupe de France] (116 km)
20/03/20111.2Fra Cholet - Pays de Loire [Coupe de France] (112 km)
21/03/20101.NEFra Cholet - Pays de Loire [Coupe de France]
22/03/20091.NEFra Cholet - Pays de Loire [Coupe de France]
23/03/20081.NEFra Cholet - Pays de Loire [Coupe de France] (81,6 km)
25/03/20071.NEFra Cholet - Pays de Loire [Coupe de France]




16/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits