Fra  Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France] (115,1 km) 13/06/2010  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2022FRA LE DEUNFF Marie MorganeFRA LALLEMANT LaraFRA CHARPENTIER ChloéMore
2021FRA FORTIN ValentineFRA LE DEUNFF Marie MorganeFRA SQUIBAN MaevaMore
2020FRA FORTIN ValentineFRA ERAUD SeverineFRA POMPANON MargotMore
2019FRA COPPONI ClaraFRA VERHULST WILD GladysFRA QUINIOU MarineMore
2018FRA DEVI CamilleFRA VERHULST WILD GladysFRA QUINIOU MarineMore
2017FRA DUVAL EugénieFRA DEMAY CoralieFRA DREVILLE AnnabelleMore
2016FRA BIANNIC AudeFRA PARET-PEINTRE MaévaFRA RIBEROT FannyMore
2015FRA BRAVARD CharlotteFRA LELEU FannyFRA ASENCIO LauraMore
2014FRA CORDON RAGOT AudreyFRA DUTRIAUX FionaFRA LESUEUR MélodieMore
2013FRA CORDON RAGOT AudreyFRA FOURNIER RoxaneFRA CHAUMET OrianeMore
2012FRA CORDON RAGOT AudreyFRA BIANNIC AudeFRA DUTRIAUX FionaMore
2011FRA JEULAND PascaleFRA BRAVARD MélanieFRA LOLLIEROU (HEGOBURU) ElodieMore
2010FRA LOZE LudivineCZE SLAMOVA GabrielaIRL HORGAN (DERVAN) SiobhanMore
2009RUS STOLBOVA (BUBNENKOVA) SvetlanaMEX GRASSI HERRERA Alessandra GiuseppinaFRA THOMAS BéatriceMore
2008GBR COX LedaFRA FINOT-LAIVIER MagalieFRA MERLOT EmmanuelleMore
2007FRA BLANQUEFORT EmilieFRA PITEL EdwigeFRA RAMES IsabelleMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
10/07/20221.NEFra Classic Féminine Vienne Nouvelle-Aquitaine (Loudun) [Coupe de France] (107,5 km)
29/05/20211.NEFra Classic Féminine Vienne Nouvelle-Aquitaine (Civaux) [Coupe de France] (106,4 km)
4/10/20201.NEFra Classic Féminine Vienne Nouvelle-Aquitaine (Loudun) [Coupe de France] (119,9 km)
16/06/20191.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes (Loudun) [Coupe de France] (107,8 km)
17/06/20181.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes (Loudun) [Coupe de France] (100,1 km)
23/07/20171.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France] (95,4 km)
19/06/20161.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France] (108 km)
21/06/20151.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France] (108 km)
22/06/20141.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France] (120 km)
30/06/20131.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France] (120 km)
1/07/20121.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France] (119 km)
19/06/20111.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France] (119 km)
13/06/20101.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France] (115,1 km)
20/08/20091.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France]
22/08/20081.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France]
30/08/20071.NEFra Classic Féminine Vienne Poitou-Charentes [Coupe de France]




18/07/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits