Ned  Ronde van de Bakkerstraat (Bovenkarspel) (60 km) 19/07/2009  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED VOS MarianneBEL DUYCK Ann-SophieBEL BOSSUYT ShariMore
2018More
2018More
2017NED DE GAST BelleNED DIJKSMAN TessaINA PRIATNA AyustinaMore
2012NED VAN GOGH NathalieNED KOEDOODER VeraGBR ROE EileenMore
2011AUS CURE AmyNED ESHUIS AafkeNED VAN GOGH NathalieMore
2010AUS GOSS BelindaNED KOEDOODER VeraAUS DUNN MeganMore
2009NED KOEDOODER VeraAUS TOMIC JosephineNED BRAAM ElisabethMore
2008NED VAN ALEBEEK SissyNED GROENEWEGEN MaximeNED MARKERINK LoesMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/09/20181.NEBel Bavikhove (54 km)
22/07/20181.NENed ENRA Wielerronde van de Bakkerstraat (Bovenkarspel)
16/07/20171.NENed Ronde van de Bakkerstraat (Bovenkarspel)
15/07/20121.NENed Ronde van de Bakkerstraat (Bovenkarspel) (65 km)
17/07/20111.NENed Ronde van de Bakkerstraat (Bovenkarspel)
18/07/20101.NENed Ronde van de Bakkerstraat (Bovenkarspel)
19/07/20091.NENed Ronde van de Bakkerstraat (Bovenkarspel) (60 km)
20/07/20081.NENed Ronde van de Bakkerstraat (Bovenkarspel)




7/08/2022 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2022, Credits