Ger  Rund um die Nürnberger Altstadt (129 km) 13/09/2009  
  Category: CDM  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2010GER WORRACK TrixiGER KUPFERNAGEL HankaGER KELLER LuiseMore
2009NED WILD KirstenAUS GILMORE RochelleGER TEUTENBERG InaMore
2008GER ARNDT JudithSWE HOLLER MonicaNED WILD KirstenMore
2007NED VOS MarianneGER TEUTENBERG InaGER SCHLEICHER ReginaMore
2006GER SCHLEICHER ReginaGER TEUTENBERG InaITA BRONZINI GiorgiaMore
2005ITA BRONZINI GiorgiaAUS GILMORE RochelleAUS WOOD OenoneMore
2004GER ROSSNER PetraGER HENNIG (BRODTKA) AngelaAUS WOOD OenoneMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
12/09/20101.NEGer Rund um die Nürnberger Altstadt (56 km)
13/09/2009CDMGer Rund um die Nürnberger Altstadt (129 km)
14/09/2008CDMGer Rund um die Nürnberger Altstadt (129 km)
16/09/2007CDMGer Rund um die Nürnberger Altstadt (114 km)
10/09/2006CDMGer Rund um die Nürnberger Altstadt
11/09/2005CDMGer Rund um die Nürnberger Altstadt
12/09/2004CDMGer Rund um die Nürnberger Altstadt




17/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits