Fra  Chrono des Nations Les Herbiers Vendée (20,9 km) 19/10/2008  
  Category: 1.1  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018RUS ZABELINSKAYA OlgaDEN NORSGAARD JØRGENSEN Emma CecilieFRA CORDON-RAGOT AudreyMore
2017FRA CORDON-RAGOT AudreyBEL DUYCK Ann-SophieGBR SIMMONDS HayleyMore
2016BEL DUYCK Ann-SophieGBR SIMMONDS HayleyFIN LEPISTÖ LottaMore
2015RUS ANTOSHINA TatianaUKR SOLOVEY HannaBEL DUYCK Ann-SophieMore
2014UKR SOLOVEY HannaUSA TETRICK (STARNES) AlisonFRA LESUEUR MélodieMore
2013UKR SOLOVEY HannaUSA TETRICK (STARNES) AlisonITA LONGO BORGHINI ElisaMore
2012USA NEBEN AmberUSA TETRICK (STARNES) AlisonFRA PITEL EdwigeMore
2011USA NEBEN AmberUSA ARMSTRONG KristinRUS ZABELINSKAYA OlgaMore
2010FRA LONGO-CIPRELLI JeannieUSA NEBEN AmberFRA PITEL EdwigeMore
2009FRA LONGO-CIPRELLI JeannieDEN SCHMIDT TrineGBR SHAW JuliaMore
2008SWE LJUNGSKOG SusanneFRA LONGO-CIPRELLI JeannieGER BECKER CharlotteMore
2007SWE LJUNGSKOG SusanneAUS O'DONNELL BridieSUI DOPPMANN PriskaMore
2006SUI DOPPMANN PriskaKAZ ZABIROVA ZulfiaFRA JAUNATRE MarinaMore
2004SUI DOPPMANN PriskaFRA PITEL EdwigeFRA MARSAL CatherineMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
14/10/20181.1Fra Chrono des Nations (26,45 km)
15/10/20171.1Fra Chrono des Nations (26,45 km)
23/10/20161.1Fra Chrono des Nations (20,87 km)
18/10/20151.1Fra Chrono des Nations (20,9 km)
19/10/20141.1Fra Chrono des Nations (20,87 km)
20/10/20131.1Fra Chrono des Nations (20,87 km)
21/10/20121.1Fra Chrono des Nations (20,87 km)
16/10/20111.1Fra Chrono des Nations (20,87 km)
17/10/20101.1Fra Chrono des Nations (20,9 km)
18/10/20091.1Fra Chrono des Nations (20,9 km)
19/10/20081.1Fra Chrono des Nations Les Herbiers Vendée (20,9 km)
21/10/20071.1Fra Chrono des Nations Les Herbiers Vendée (20,7 km)
15/10/20061.1Fra Chrono des Nations Les Herbiers Vendée
19/09/20041.9.1Fra GP des Nations




19/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits