Est  National Championships Estonia (Valga) R.R. (81,6 km) 20/06/2021  
  Category: NC3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2024-
2023EST SANDER Laura LizetteEST TASANE ElinaEST EBRAS ElisabethMore
2022EST TUISK Aidi GerdeEST SOONIK Kristel SandraEST TASANE ElinaMore
2021EST TUISK Aidi GerdeEST MOTTUS Mari-LiisEST SANDER Laura LizetteMore
2020EST TUISK Aidi GerdeEST KALM KellyEST TITO BirgitMore
2019EST EHRBERG LiisaEST LANG MaeEST UIBOKAND JanelleMore
2018EST EHRBERG LiisaEST KALM KellyEST NIGUL Mathilde ManuelaMore
2017EST KALM KellyEST NIGUL Mathilde ManuelaEST SIRVEL MeriliMore
2016EST KALM KellyEST UIBOKAND JanelleEST LANG MaeMore
2015EST EHRBERG LiisaEST RIST LiisiEST KALM KellyMore
2014EST RIST LiisiEST EHRBERG LiisaEST KOORT KristelMore
2013EST RIST LiisiEST KOORT KristelEST EHRBERG LiisaMore
2012EST TREIER GreteEST RIST LiisiEST EHRBERG LiisaMore
2011EST TREIER GreteEST RIST LiisiEST KOORT KristelMore
2010EST TREIER GreteEST EHRBERG LiisaEST KOORT KristelMore
2009EST MEIER MaarisEST EHRBERG LiisaEST RIST DaisiMore
2008EST TREIER GreteEST LEPASALU LauraEST EHRBERG LiisaMore
2007EST TREIER GreteEST MEIER MaarisEST LEPASALU LauraMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
21/06/2024NC3Est National Championships Estonia () R.R.
25/06/2023NC3Est National Championships Estonia (Alytus-LTU ) R.R. (106,4 km)
26/06/2022NC3Est National Championships Estonia (Kuldiga-LAT) R.R. (95 km)
20/06/2021NC3Est National Championships Estonia (Valga) R.R. (81,6 km)
20/08/2020NC3Est National Championships Estonia (Keila) R.R. (63,6 km)
29/06/2019NC3Est National Championships Estonia (Viljandi) R.R. (70,4 km)
1/07/2018NC3Est National Championships Estonia (Otepää) R.R. (82,5 km)
25/06/2017NC3Est National Championships Estonia (Lähte) R.R. (78,6 km)
25/06/2016NC3Est National Championships Estonia (Kiili) R.R. (85,6 km)
26/06/2015NC3Est National Championships Estonia (Vändra) R.R. (76,4 km)
28/06/2014NC3Est National Championships Estonia (Palamuse) R.R. (76,8 km)
21/06/2013NC2Est National Championships Estonia (Tallinn) R.R. (87 km)
21/06/2012NC2Est National Championships Estonia (Rouge) R.R. (67,2 km)
21/06/2011NC2Est National Championships Estonia (Kuressaare) R.R. (87 km)
26/06/2010NC3Est National Championships Estonia (Karksi-Nuia) R.R. (82,8 km)
28/06/2009NC2Est National Championships Estonia (Viljandi) R.R. (78 km)
28/06/2008NC2Est National Championships Estonia (Elva) R.R. (76 km)
30/06/2007NC3Est National Championships Estonia (Viljandi) R.R. (75 km)




13/06/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits