Pol  Slezanski Mnich - Sobótka (57 km) 7/04/2019  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2019POL WILKOS KatarzynaPOL PIETRZAK LucjaPOL SAGAN AnnaMore
2018POL BRZEZNA MonikaPOL LACH MartaPOL WILKOS KatarzynaMore
2017POL SKALNIAK-SOJKA AgnieszkaPOL JASKULSKA MartaPOL WILKOS KatarzynaMore
2016POL WILKOS KatarzynaPOL RATAJCZAK AlicjaPOL BRZEZNA-BENTKOWSKA PaulinaMore
2015POL BRZEZNA MonikaPOL BRZEZNA-BENTKOWSKA PaulinaPOL PIETRZAK LucjaMore
2014FRA CADOL MargauxFRA BRIOT MélanieFRA DUPAS TyfenMore
2014More
2014More
More

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
7/04/20191.NEPol Slezanski Mnich - Sobótka (57 km)
8/04/20181.NEPol Slezanski Mnich - Sobótka (54 km)
9/04/20171.NEPol Slezanski Mnich - Sobótka (54 km)
3/04/20161.NEPol Slezanski Mnich - Sobótka (54 km)
12/04/20151.NEPol Slezanski Mnich - Sobótka (68 km)
29/04/20141.NEFra Saint-Jean-de-Monts
6/04/20141.NEPol Slezanski Mnich - Sobótka (51 km)




22/06/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits