Ned  Oranje Ronde van Enkhuizen 27/04/2018  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED MARKUS FemkeNED PIT AnnetNED HOOGEBOOM RoosMore
2017NED KOSTER PaulienNED BAKKER MinkeNED BRAAM DaniqueMore
2016NED KOEDOODER VeraNED TENNIGLO MoniekGER HESSLING MelanieMore
2015NED MACKAIJ FloortjeNED KOEDOODER VeraNED KESSLER NinaMore
2014NED FOKKENS TrienekeGER HESSLING MelanieNED VAN VEEN EstherMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
27/04/20181.NENed Oranje Ronde van Enkhuizen
27/04/20171.NENed Ronde van Enkhuizen
27/04/20161.NENed Ronde van Enkhuizen
27/04/20151.NENed Ronde van Enkhuizen (40,4 km)
26/04/20141.NENed Ronde van Enkhuizen




16/12/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits