Hun  National Championships Hungary (IbrŠny) R.R. 25/06/2017  
  Category: NC3  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018HUN BENKO BarbaraHUN KIRALY MonikaHUN TEMELA EszterMore
2017HUN KIRALY MonikaHUN KAPOTT SzonjaHUN TEMELA EszterMore
2016HUN KIRALY MonikaHUN BENKO BarbaraHUN KANTI DorottyaMore
2015HUN SZUROMINE-PULSFORT DianaHUN KIRALY MonikaHUN BENKO BarbaraMore
2014HUN SZUROMINE-PULSFORT DianaHUN BENKO BarbaraHUN KORMOS Veronika AnnaMore
2013HUN SZUROMINE-PULSFORT DianaHUN AL SAIDI LeilaHUN JAKOCS FruzsinaMore
2012HUN SZEGHALMINE KENYO Anita RitaHUN DOSA EszterHUN KORMOS Veronika AnnaMore
2011HUN SZEGHALMINE KENYO Anita RitaHUN FAY KrisztinaHUN KORMOS Veronika AnnaMore
2010HUN FAY KrisztinaHUN VIDAKOVICH SaraHUN PAPP EnikoMore
2009HUN KIRALY MonikaHUN SZEGHALMINE KENYO Anita RitaHUN KATONANE SIMON VeronikaMore
2008HUN SZEGHALMINE KENYO Anita RitaHUN KIRALY MonikaHUN KATONANE SIMON VeronikaMore
2007HUN KIRALY MonikaHUN SZUROMINE-PULSFORT DianaHUN PALOTAI GabriellaMore
2006HUN KIRALY MonikaHUN SZUROMINE-PULSFORT DianaHUN F‹L÷P AndreaMore
2004HUN JEGER VeronikaHUN KIRALY MonikaHUN VAJDA MartaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
1/07/2018NC3Hun National Championships Hungary () R.R.
25/06/2017NC3Hun National Championships Hungary (IbrŠny) R.R.
25/06/2016NC3Hun National Championships Hungary (Bonyhad) R.R.
27/06/2015NC3Hun National Championships Hungary (Debrecen) R.R. (93 km)
29/06/2014NC3Hun National Championships Hungary (Ibrany) R.R. (72,75 km)
22/06/2013NC3Hun National Championships Hungary (Ujkigyos) R.R. (83 km)
24/06/2012NC3Hun National Championships Hungary (Hosszķhetťny) R.R. (70,7 km)
25/06/2011NC3Hun National Championships Hungary (Varazdin, CRO) R.R. (65 km)
27/06/2010NC3Hun National Championships Hungary (Tiszagyenda) R.R. (75,2 km)
27/06/2009NC3Hun National Championships Hungary (KincsesbŠnya) R.R. (72 km)
29/06/2008NC3Hun National Championships Hungary (Sirok) R.R. (67,8 km)
1/07/2007NC3Hun National Championships Hungary R.R.
25/06/2006NC3Hun National Championships Hungary R.R.
26/06/2004NC3Hun National Championships Hungary R.R.




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits