Ned  Omloop van de Ijsseldelta (134 km) 20/05/2017  
  Category: 1.2  -  Race Website  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2018NED WIEBES LorenaAUS ROY SarahBEL DOM AnneliesMore
2017NED BUIJSMAN NinaNED ADEGEEST LoesGBR GARNER LucyMore
2016NED VAN DER BREGGEN AnnaNED KOEDOODER VeraNED MACKAIJ FloortjeMore
2015NED WILD KirstenNED VAN DE REE MoniqueNED MARKUS KellyMore
2014NED VAN DER BREGGEN AnnaNED TENNIGLO MoniekNED SCHREURS GeerikeMore
2013NED VAN DER BREGGEN AnnaNED KOEDOODER VeraNED KNETEMANN RoxaneMore
2012AUS RYAN CarlaNED VAN DER BREGGEN AnnaNED DE GOEDE SuzanneMore
2011NED VAN DER KAMP LauraGER JÖHREND MarlenNED KANIS JannekeMore
2010NED WILD KirstenNED TABAK EefjeNED VAN DE REE MoniqueMore
2009NED TABAK NoortjeNED GUNNEWIJK LoesNED MELCHERS-VAN POPPEL MirjamMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
2/06/20181.2Ned Omloop van de Ijsseldelta (132,9 km)
20/05/20171.2Ned Omloop van de Ijsseldelta (134 km)
16/04/20161.2Ned Omloop van de IJsseldelta (134,4 km)
20/06/20151.2Ned Omloop van de IJsseldelta (133,1 km)
24/05/20141.NENed OMloop van de IJsseldelta (114 km)
1/06/20131.NENed OMloop van de IJsseldelta (128 km)
2/06/20121.NENed OMloop van de IJsseldelta (110 km)
4/06/20111.NENed OMloop van de IJsseldelta
5/06/20101.NENed OMloop van de IJsseldelta (136 km)
6/06/20091.NENed OMloop van de IJsseldelta (90 km)




19/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits