Pol  Dzierzoniów Kryterium (30 km) 8/04/2017  
  Category: 1.NE  
Result History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2019POL WILKOS KatarzynaPOL JASKULSKA MartaPOL GRACZEWSKA MonikaMore
2017POL RATAJCZAK AlicjaPOL JASKULSKA MartaPOL LACH MartaMore
2016POL BRZEZNA-BENTKOWSKA PaulinaPOL PIETRZAK LucjaPOL RATAJCZAK AlicjaMore
2008POL JASINSKA MalgorzataPOL WLOSZCZOWSKA MajaPOL FRACZEK NataliaMore
2007POL PIETR AgnieszkaPOL HARKOWSKA AnnaPOL WASIUK MarzenaMore

Facts

  Date   Cat.       Race Name  
6/04/20191.NEPol Dzierzoniów Kryterium (30 km)
8/04/20171.NEPol Dzierzoniów Kryterium (30 km)
2/04/20161.NEPol Dzierzoniów Kryterium
5/04/20081.NEPol Dzierzoniów (22,5 km)
31/03/20071.NEPol Dzierzoniów (22,5 km)




22/06/2024 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2024, Credits