Ita  Giro d'Abruzzo 19/04/2007 - 22/04/2007  
  Category: 2.2  -  Race Website  
Result All Stages History  

Palmares

  Year       1.       2.       3.      
2007ITA ASCANI LucaITA FANELLI IvanITA TORTELLA DavideMore
2004BLR KUCHYNSKI AliaksandrSLO BONCA ValterITA QUAGLIARELLA DomenicoMore
2003ITA MASON OscarITA LUNGHI DenisITA SCARPONI MicheleMore
2001ITA DI LUCA DaniloSCG GAJICIC SasaITA PETITO RobertoMore
2000ITA DE PAOLI DanieleUKR DUMA VladimirITA PALUMBO GiuseppeMore
1999ITA GASPERONI CristianITA DI LUCA DaniloITA FELIZIANI GiorgioMore

Facts

  Start date   End date   Cat.       Race Name  
19/04/200722/04/20072.2Ita Giro d'Abruzzo
15/04/200418/04/20042.5Ita Giro d'Abruzzo
10/04/200313/04/20032.5Ita Giro d'Abruzzo
8/05/200113/05/20012.5Ita Giro d'Abruzzo
2/05/20007/05/20002.5Ita Giro d'Abruzzo
4/05/19999/05/19992.5Ita Giro d'Abruzzo




20/11/2018 - Remarks or suggestions? Mail to info@cqranking.com
CQ Ranking - Copyright © 2018, Credits